Ющенко привів країну до добробуту, але народу було мало і вони вирішили проголосувати за Григян із Януковичем, тому нехай тепер насолоджуються своїм більшим....
НУ не скажу ) я за это время работал на нескольких фирмах кроме уменьшения доходов я нечего не заметил! А ну да он же бог ) Только вот при нём инфляция поднялась. ну да это же фигня я забыл ...
Warah пишет:
Доведу до вашого відома, що Ющенко КМК не продав, а перепродав (тобто, він вже був проданий до нього). Ціна перепродажі була в декілька раз більше за вартість попередньої продажі та перевищила надходження до державного бюджету від всієї попередньої продажі в період із 1991р. Крім того, наскільки я знаю, робітники із МСКР не шкодують, що пройшов перепродаж. Та й місту дісталось більше грошей. Куда ваше керівництво їх потратили - це вже інше питання.
нормальный презедент должен был Вернуть его государству!!!!!!! Как блин стратегическое предриятие по возможности не вернуть!!!!!!!!
Теперь по поводу 1939 года Прочитайте пожалуйста пакт Молотова-Рибентропа Также советую почтитать воспоминания Гальдера, Манштейна И тогда у вас появится совсем другая картина... И к вашему ведому воеска Групы "А" взяли Львов но потом передали его СССР .
Так как разговор уже пошол не по теме Закрываю тему.. для дальнейших споров создайте другую