Криворожский форум
"Кривбассити"

Лист зразкового партійця до голови. (Посмішка)

Предыдущая тема Следующая тема Перейти вниз 
        г. Кривой Рог

Валерій

Любимчик форума
Любимчик форума
Любимчик форума

Место проживания: Кривой Рог

Кривбасс - очки: 826
Награды на форуме:

СообщениеЛист зразкового партійця до голови. (Посмішка)
13/09/10, 04:32 pm

Чи ти знаєш, хто ти? Керівник. Отож ти керівник, а я твій підлеглий, а тому ти мудріший за мене. Якщо ти мудрий, тоді і я врівноважений, працездатний, прогнозований. Ну, а якщо ти не мудрий? Тоді і я , саботажник., інтриган та окозамилювач. Отже, вся організація буде збентежена від твоїх прорахунків. Внаслідок цього ти вже бачиш, певно, настільки я переконаний , що будеш чинити справедливо. І в цьому тебе можуть підтримати лише ті, хто вірять в нашу ідею і переконані, що в твоїй порядності захована перемога нашоъ партії.
Передусім знай, що не всяка людина корисна будучи при владі, а лише та, що за природою своєю прагне до правди і справедливості. Наступне. Треба дивитися кого ти береш собі в заступники, бо коли якийсь причепа спитає в мене: - «А чи ти знаєш хто в нього заступники? Чи достойні воно давати розпорядження людям, що в житті мають вищий соціальний статус ніж вони? Чи гідні вони представляти партію на своєму рівні? Чи не заплямували вони себе перед товаришами в минулому?». Зрозумій, якщо я не буду переконливим перед таким причепою, то що люди скажуть про організацію та про нашого лідера?
Коли ти керівник організації , перед тобою стоїть багато планів, як керувати організацією і відносячись до всіх рівно необхідно тобі обороняти тих, хто для тебе буде корисним в майбутньому. Бо я часом боюся: що то буде зі мною , якщо ти злегковажиш обов'язком дбати про мене. Отож наполегливо прошу стань моїм начальником, а я буду твоїм підлеглим. Я відверто кажу яким хотів би бачити тебе мого керівника: щоб ти зрозумів, з яким авторитетом треба правити, яким установам треба наслідувати, щоб не ображався, коли буду стримувати тебе від тебе самого; щоб між нами обома завжди було порозуміння і, з одного боку, покірність, з другого правління. Ти мені наказуй суворо, а я в свою чергу підкорятимуся. Але дбай і про те, щоб я поважав тебе. Тоді я хоч і не невільник, але охоче і навіть з радістю слухатимусь. При цьому тобі треба дотримуватися двох умов. По – перше, щоб ти під час правління свого ні про що не так не думав як про мій добробут тому що тоді я буду цілковито переконаний, що ти мудріший , справедливі ший, і кращий за мене. По – друге, слухай свого наставника. Бо однією з цих умов ти вчиш, щоб я любив тебе, а другою – щоб вірив тобі.
Тому, зроби передусім якусь справу і покажи себе в ній істинно благородно і залишайся таким. В цій справі ти чиниш як митці, які, бажаючи вдосконалити свою майстерність, самі малюють себе перед дзеркалом. Художникам, які не можуть досягнути правдоподібності свого портрету, ніхто не вірить. Вияви в цьому весь сенс і силу розуму свого, щоб я переконався в доцільності твоїх розпоряджень. Усувай від себе людей похітливих, жадібних, злочинних, хвалькуватих, а також відданих блазнів, щоб не народилася від співжиття з цими нікчемними людьми про тебе у мене думка не як про мудрого. Добирай собі людей не за титулами, але дивись на їхні діла, які сприяють осягненню вершин перемоги нашої політичної сили.
Отож прийми ласкаво оцей жартівливий подарунок від командного гравця і не забувай того, хто ні про інше не дбає як про нашу спільну перемогу над нашими оппонентами!

Криворожский форум "Кривбассити"
 • Правила • НоваКом Кривой Рог • Кривбасс - очки • Вопросы по форуму • Знакомства в Кривом Роге •     Вернуться к началу Перейти вниз

Лист зразкового партійця до голови. (Посмішка)

Предыдущая тема Следующая тема Вернуться к началу 

Чат знакомств Кривого Рога, новости и погода г Кривой Рог,общение в Кривбассе, криворожский форум, криворожский ресурсный центр.
Кривой Рог (Krivoy Rog, Kryvyi Rih) - город в Украине, Днепропетровская область. Кривой Рог называют: Кривбасс (Кривбас), Кривбассити (city).
Страница 1 из 1

Права доступа к этому форуму:Вы не можете отвечать на сообщения
Криворожский форум Кривбассити :: Форум Кривого Рога :: Беседка-
Копирайт
<<2009>>
Копирование материалов сайта KRIVBASSITY.COM
разрешается только с размещением обратной индексируемой ссылки на источник
<<2012>>
Копирайт
Карта Кривого Рога | Кривой Рог Новаком | Novakom Krivoy Rog | Досуг в Кривбассе | Работа в Кривом Роге | Погода в г Кривой Рог | Криворожская барахолка
Криворожский форум Кривбасс онлайн форум Кривой Рог форумы Кривого Рога Кривой Рог онлайн знакомства Кривой Рог Krivoy Rog city© phpBB  | Сообщение администратору