...жити десь там серед степу. де клекочуть лелеки, де весело мої діти будуть жити. Ми відродим Україну, нашу Батьківщину, синьо - жовтий прапор майорить... (патріотична пісня)
"Ми відродим Україну, нашу Батьківщину, синьо - жовтий прапор майорить..."
Це добре, що у вас оптимістичний настрій! Але одного бажання мало, чи не так? Потрібні і дії. Із ким будете відроджувати? Ось у вас, Валерію, якщо я не помиляюсь, лише один син? Як ви зібрались відроджувати країну, коли навіть свою сім"ю не відродили? Тобто на двох дорослих приходиться лише одна дитина. Так країну не відродити, слід краще працювати у цьому напрямку....
Питання цікаве! Якщо створити умови коли є вдосталь їжі. якісного житла. екологічно чистого довкілля, високоякісний соціальний захист населення тощо, тоді і можливо завести традицію, як і раніше на Україні - 8-10 дітей в родині. А поки що я з своєю жінкою страждаю від неможливості мати дітей стільки скільки ми хочемо! Аби цю ситуацію змінити на краще ми з жінкою займаємось суспільно - громадською роботою. Я виконавчий директор ГО КМОПУ (Громадська організація «Криворізьке міське об'єднання патріотів України) , жінка заступник голови районної партійної організації ВО "Батьківщина"! Вибачаюсь за сумбурність викладеного, вільного часу для спілкування обмаль.
"Питання цікаве! Якщо створити умови коли є вдосталь їжі. якісного житла. екологічно чистого довкілля, високоякісний соціальний захист населення тощо,"
Якщо ми будемо покладатись тільки на створені умови зі сторони, то Україну скоро заповнять китайці... Думаю, оптимальною кількістю дітей повинно бути 3-5, 8-10 занадто. Але якщо вдається родити здоровими і виховати - то добре...
"Я виконавчий директор ГО КМОПУ (Громадська організація «Криворізьке міське об'єднання патріотів України) , жінка заступник голови районної партійної організації ВО "Батьківщина"!"
Я тільки підтримую вашу активну громадянську позицію! Але ж було б ще краще, щоб таких як ви людей в Україні було якомога більше....
Приєднуйтесь! А якщо у Вас є достойна звання депутата людина, то телефонуйте, або запросіть його на наш сайт. (Назву організації і всавте в пошук... ) Коли людина згодиться підтримувати наші проекти, то "депутатство" це технічно просте виконання послідовних дій. Починаючи з списку, автобіографії, особової справи...
Коріннми жителями цієї землі були наші предки. Але вони і не гадали, що були українцями. Тому нема чого примазуватися до подвигів Святослава чи Володимира. Вони вже аж ніяк не були українськими князями і не вважали себе такими. Тому ні Мазепа, ні Бандера, на мою думку, на мали ніякого права вважати себе їх послідовниками і брати собі їх геральдичні знаки. Це все одно, що американці візьмуть за державну мову індіанську, а індіанську культуру визнають за найкультурнішу культуру в історії культури. Та й ігндіанських ватажків можна було б визнати апологетами створення американської нації. Давайте будемо чесними. Досить, як кажуть росіяни, словоблуддя і празднослов"я. Просто деколму вигідно відволікати народ історичними байками від сьогоднішніх проблем, от і все. А ми ведемося. Бо звикли бути проти когось. Пора б уже бути просто за щось. Протидія ще ніколи не слугувала досягнення перемоги. Якщо хтось не згоден, раджу зайнятися читанням давньокитайських трактатів. Хоча, за деякими сучасними теоріями, китайці теж є праукраїнцями...
Я корінний житель цієї країни і мої корні йдуть набагато глибше ніж Володимир чи хто там ще! Зараз і повік я називаю себе Українцем і пишаюся цим. Кому не подобається це хай їде туди де титульною нацією вважаются інші народи
То все технології, можливо Ви теж їх частина. А я "стою" за майбутнє свого пацана і його однолітків, тому. що вважаю що в багатій країні всі можуть жити багато Що для цього треба зробити - вивчив, і тепер виконую заплановане. Патріоти Криворіжжя - це люди готові об"єднати свої зусилля без огляду на вік, партійність чи соціальний статус заради відродження могутньої величі своєї країни! Вважаю тему дослідженною!
Коріннми жителями цієї землі були наші предки. Але вони і не гадали, що були українцями. Тому нема чого примазуватися до подвигів Святослава чи Володимира. Вони вже аж ніяк не були українськими князями і не вважали себе такими. Тому ні Мазепа, ні Бандера, на мою думку, на мали ніякого права вважати себе їх послідовниками і брати собі їх геральдичні знаки.
Тобто, князів Святослава чи Володимира ви відносите до своїх предків але лише через те, що на той, віддалений тисячею років, час вони себе називали інакше як їхні нащадки не дає вам право відносити їх справи до історичних справ українського народу? Здається, після такого феєричного твердження Pan Derek найкраще в подальшому поспілкуватись із психіатром....
Pan Derek пишет:
Це все одно, що американці візьмуть за державну мову індіанську, а індіанську культуру визнають за найкультурнішу культуру в історії культури.
Сучасні американці в своїй більшості не відносяться до корінних жителів США, це для вас також новина? Вони є колонізаторами і використовують ту мову, що використовували в більшості люди які колонізували територію сучасних США.
А ми чомусь не називаємо колонізаторами ні скіфів, ні сарматів, які теж деякий час мешкали на території сучасної України і, розуміло, залишили відповідний слід в історії цього краю. А щодо фрази про князів Русі, смисл запитання дуже туманний. Можу відповісти тільки як сам зрозумів, що, можливо, розходиться з розумінням автора запитання. Оскільки я живу на цій тариторії і, як і кожний громадянин, відіграю відповідну роль у розвитку країни, вважаю себе нащадком тих поколінь, які населяли теперішню Україну за часів Русі. Проте не вважаю правильним спотворення історії, називаючи їх князями України. Щодо Мазепи, Бандери та інших "героїв", то на наша провина, шо вони взяли до своїх рук чужі знамена. Це був лише такий собі рекламний трюк. Політика - брудна справа, і в ній всі засоби згодяться. Аби був результат.
А ми чомусь не називаємо колонізаторами ні скіфів, ні сарматів, які теж деякий час мешкали на території сучасної України і, розуміло, залишили відповідний слід в історії цього краю.
А чому ви сарматів не називаєте колонізаторами? До речі, вони такими можливо і не були, тому, що перебували в більшості у степовій частині, на той час практично не заселеній частині України?
Я писав і про сарматів і про скіфів не дальше ніж в сусідній сторінці, просто у вас проблеми чи то із пам"яттю, чи уважністю, чи ще із чимось. Читайте, шановний:
"Сюди приходили і сармати, і гуни, готи, монголи, татари, турки, литовці, поляки....і де вони зараз? Всі зникли із нашої благодатної землі. А українці були є і будуть на цій землі."
... і всі вони зникли з нашої благословенної першозваним апослолом Андрієм української землі (довільна редакція). Ми відродим Україну, нашу Батьківщину! Синьо - жовтий прапор майорить... (з патріотичної пісні) Ворогам - смерть! (Друга частина девізу "Інгулецької паланки козаків війська низового запорізького", здається правильно згадав назву) Перша - Слава нації. Відповідь - Ворогам смерть!
Про моїх однодумців скажуть - Героям слава! Про інших - хто що заробив! Наприклад, якщо людина з цілої країни зробила золотий унітаз для своєї дупи, то люди багато чого такому скажуть.
На жаль, цей унітаз не один. Поряд стоять трохи менші. А далі - ще менші. І закінчуються вони там, де починаються помешкання людей з життєвою філософією "Моя хата з краю..." А щодо слави героям - то вже занадто. Однодумці - ще не герої. Хай спочатку покажуть себе на ділі. Тоді й побачимо. А стояти на майданах з прапорцями за гроші - багато ні розуму, ні сміливості не треба.
Мої однодумці це ті хто вважа\, що в багатій країні всі можуть жити багато! Для цього треба змінити діючу законодавчу базу. Це можуть зробити тільки депутатаи різних рівнів. На сайті у нас викладенно список кандидатів в депутати різних рівней. Також там викладено проекти як це зробити на рівні Криворізького регіону. Основа цих проектів - це те що ми сама багата країна світу! і можемо собі дозволити в пять раз більше чим Арабські Емірати в сфері соціального забезпечення високого рівня життязабезпечення. А що стосу\ться грошей і майдана, то ваша інформація морально застаріла! В Батьківщині вже декілька років на майдан, або під Печерський суд їздять патріоти своєї країни які хочуть для себе і своїх дітей заможнього життя. Що стосовно проекту Ю. Тимошенко "Україна - країна третього тисячоліття", то знову читайте на сайті цю программу, бо вже викладена в адаптованому до регіонального, Криворізького рівня. Що стосується того, що багато сміливості не треба - то спробуйте, і зрозумієте, що для цього треба бути відданим своїй націії до "глибинної саморуйнації /з мережі нету/
Если проанализировать все подобные посты, то можно определить, что автор очень таки стремится жить богато в богатой стране. Только вот путей обогащения этой страны не указывает. Как умалчивает и то, что реально в нашей богатой стране могут жить богато только определенные лица. Остальная масса добровольно-принудительно митингующих вынуждена усердно работать для обогащения этих лиц. А всякие там "патриотические" клубы и сообщества существуют только с целью отвлечения масс от осознания насущных проблем. Как только они начнут мешать действующей власти, их просто запретят. И неважно, под каким предлогом. Ведь Украина - это страна чудес. Здесь возможно абсолютно всё. Любой Ваш каприз может быть удовлетворён за определённую денежную сумму.
А взагалі, деякі політичні діячі просто винайшли засіб не платити марних грошей - знайшли декілька сотень дурників (а таких в Україні вдосталь) і користуються їх патріотичною наснагою. Дешево і сердито. І люди начебто при справі, і платити їм не треба.